Vestermarken 11, Felsted, 6200 Aabenraa

IDYLLISK LANDEJENDOM MED MODERNE BEKVEMMELIGHEDER OG CHARME

Velkommen til denne pragtfulde landejendom, der repræsenterer liebhaveri af højeste klasse. Her er der en unik mulighed for, at erhverve sig et stykke af den danske idyl kombineret med moderne bekvemmeligheder og en bæredygtig livsstil. Opført i 2015, står denne ejendom med kvalitet og tanke for detaljen, beliggende på en fredfyldt lokation tæt på Felsted by og kun ca 10 min fra Aabenraa by.

Med sine imponerende 269 kvadratmeter boligareal fordelt over to plan, byder dette hjem på rummelige og velindrettede rum, designet til at opfylde behovene hos den moderne familie. Fra den indbydende entre åbner huset sig op og inviterer dig indenfor i de varme og hyggelige opholdsrum. Stueetagen byder på et stort køkken/alrum der fungerer som hjertet i hjemmet, hvor familien kan samles om måltiderne og dagens aktiviteter. Den tilstødende stue er det perfekte sted at slappe af foran brændeovnen på de kolde vinteraftener. Ejendommen råder over fem velproportionerede værelser, hvilket giver rigelig plads til både soveværelser og hjemmekontor eller hobbyrum efter behov. Det stilfulde badeværelse samt praktiske bryggers fuldender stueplanets funktionelle layout.

Udenfor åbenbarer ejendommen sin sande storhed med en betagende sydvendt have, komplet med et orangeri hvor årstidernes skiften kan nydes uanset vejret. Den charmerende allé der fører ned til ejendommen sætter scenen for det idylliske land
skabsliv du træder ind i her. For dem med interesse i dyrehold eller måske en passion for gartneri eller mekanik, inkluderer ejendommen også en ladebygning med fast bund samt yderligere bygninger der huser blandt andet en gildesal og garage - mulighederne er mange!

Boligen er ikke blot smuk men også udstyret med jordvarmeanlæg og solceller sikrer den lave driftsomkostninger samtidig med at bidrage positivt til miljøet. Beliggende kun få minutters kørsel fra Felsted by, hvor faciliteter såsom skole (til 9. klasse) og dagligvarebutik findes, kombineres landlig charme perfekt med nødvendige bekvemmeligheder indenfor rækkevidde. Denne ejendom præsenteres i flot stand og er helt indflytningsklar - et drømmehjem for dem der værdsætter skønheden ved landlivet uden at gå på kompromis med komforten fra det moderne liv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.