Bylderup-Bov Bygade 17, 6372 Bylderup-Bov

Blandet bolig og erhvervsejendom - Håndværker projekt i offentligt udbud

Ejendommen: Beliggende i Bylderup-Bov udbydes der nu denne blandet bolig- & erhvervsejendom til salg i offentligt udbud. Er en rødstensejendom med tegltag, hvor stueetagen tidligere har været anvendt til bibliotek og boligen på 1. sal har været udlejet på boliglejekontrakt. Stueetagen fremstår med udskiftede vinduer i okay stand, er indrettet med fornuftig planløsning som gør den let at omdanne eller udnytte. Dette kræver dog byggetilladelse og køber skal forvente omkostninger hertil. Boligen på 1. sal - har ligeledes en god planløsning - men kræver total istandsættelse. Dette omfatter også udskiftning af vinduer, efterisolering, ny kvist m.m. Til ejendommen er der udhus/fyrrum - som også kræver renovering - men vil kunne inddrages/anvendes som værksted/opbevaring på sigt. Derudover mindre garage til 1 køretøj.

Åbent hus: Der afholdes åbent hus torsdag d. 01.08.2024 fra kl. 15:30-16:30, og igen torsdag d. 08.08.2024 fra 15:30-16:30, hvor det er muligt at besigtige ejendommen.

Offentligt udbud:I henhold til bekendtgørelsen nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunes faste ejendomme. Tilbud skal angive den kontantpris tilbudsgiveren forpligter sig til at betale for ejendommen pr. overtagelsesdaqen. I henhold til ovennævnte bekendtgørelse skal prisen være angivet som et fast beløb. Variable tilbud vil derfor blive afvist. Aabenraa Kommune vil evalurere de indkomne tilbud ud fra både kontantpris samt oplæg til bevarelse af bygningens udvendige udtryk og renovering. Begge vægtes ligeligt (50 procent). Sælger forbeholder sig ret til at forkaste alle indkomne købstilbud samt optage forhandling med budgiverne under de betingelser, der er fastsat i vejledningen. Den angivne salgspris er på 395.000 er mindste pris og kommunen er ikke forpligtet til sælge til den udbudte pris. Bud under kan ikke accepteres. Det er tilladt at tilbudsgiver giver et højere købstilbud end den fastsatte pris. Tilbuddene behandles fortroligt, indtil salg har fundet sted. Rekvirering af udbudsmateriale samt besigtigelse kan ske ved henvendelse til Ejenholm Bolig & Erhverv på telefon 7361 1100 eller mail info@ejenholm.dk . Tilbud skal afleveres i lukket kuvert mærket "BUD Bylderup-Bov Bygade 17, 6372 Bylderup-Bov" på den tilsendte tilbudsblanket til Ejenholm Bolig & Erhverv på Nørreport 1, 6200 Aabenraa senest d. 15.08.2024 kl.12:00. Tilbud modtaget på andre adresser eller på anden måde bliver afvist.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.