Høllevang 63, 6520 Toftlund

144 m2. VELHOLDT ETPLANSVILLA MED 98 M2 STORT VÆRKSTED OG CARPORT

I flytter ind på et lukket kvarter, der er børnevenligt og fredeligt - og så er nabolaget bundet sammen af et godt stisystem, der breder sig ud over Toftlund. Derfor er det også nemt at gå eller cykle til byens mange faciliteter, blandt andet kan familiens børn cykle til Toftlund Skole på fire minutter - der er tilmed tunnel under Koldingvej, som sikrer, at ungerne kommer sikkert frem til matematik, dansk, håndarbejde mm.

Heller ikke børnepasning behøver I kigge langt efter, præcis som turen til centrum med indkøbsmuligheder kan gøres på en fire minutters biltur. Idrætsfaciliteter når I også nemt blandt andet i Toftelundhallerne og stadion - hertil tager turen på jernhesten kun syv minutter.Ud over diverse fornødenheder når I også hurtigt den omkringliggende skønne natur, herunder Toftlund Skov der ligger på den anden side af hallerne.

Villaen, der kan blive jeres fremtidige hjem, er lys, indbydende og velholdt. Det ses allerede i det lyse spisekøkken, hvor der er pænt med arbejds- og opbevaringsplads. Hvis jeres boligdrøm rummer et stort køkkenalrum, er der bestemt mulighed for et sådanne i boligen, idet køkkenet er 'nabo' til husets meget rummelige stue. Herinde er der generøse lysindfald samt god plads til både spiseafdeling eller alrum, et hyggeligt læsehjørne og en god sofa, hvor familien kan slappe af sammen. I stuen er vinduerne skiftet - og herfra leder terrassedøren ud til en dejlig sydøstvendt terrasse. I værelsesafdelingen venter et rummeligt, lyst soveværelse, hvor der også er skiftet vindue, samt to lyse børneværelser og badeværelse med både kar, bruseniche og naturligvis gulvvarme. Dertil entré og fordelingsgang. I den modsatte ende af huset er der bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliteter - og videre herfra når I bagindgangen, som har udgang til en skøn østvendt gårdhave. I samme del af boligen ligger badeværelse nr. to og et godt disp. rum, hvor I kan indrettet hjemmekontor, træningslokale eller walk-in closet. Desuden byder denne afdeling ligeledes på et rummelig viktualierum samt et lyst værelse - og så kan I træde ud på en dejlig vestvendt terrasse herfra.

Tilhørende udhus / tilbygning fra 1986 på ca. 68 m2. anvendes nu som beboelse - så her er masser af plads at gøre godt med
Kom og se denne rummelige villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.