Gråstenvej 29, Felsted, 6200 Aabenraa

Prisvenligt hus centralt i Felsted!

Med central placering i Felsted, er Gråstenvej 29 kommet til salg! Ejendommen befinder sig tæt på skole, indkøb, idrætsforening og børnepasning. Her kommer man til at bo godt, hvor dagligdagen kan glide nemt, da byen byder på det meste hvad en familie har behov for. Felsted er en god landsby med omkring 1000 indbyggere og har en central placering i landsdelen med kort afstand til både Aabenraa, Sønderborg og Gråsten.


Boligen byder på 109 kvm + 21 kvm integreret udestue, hvor mange gode stunder kan nydes. Derudover er boligen indrettet med en dejlig stor stue med brændeovn samt en særskilt spisestue. Det velholdte badeværelse er i klinker, med en fin bruseniche. I stueetagen finder man også det fine velfungerende køkken, hvor der er plads til spisebord. Fra køkkenet har du adgang til 1. salen. På 1. salen finder du husets 2 gode værelser med begrænset loftshøjde, hvoraf det ene af værelse har indbygget skabe. Her er også et fint repos med plads til et skab eller plads til at børnene kan lege.

Huset har også en stor kælder på 70 kvm med hvælvingeloft. I kælderen har man vaskerum, gæstetoilet, fyrrum med plads til brænde, disponibelt rum og et depot. Kælderen trænger til en opfriskning, men her er gode muligheder for at udnytte disse rum endnu bedre! Bilen kan holdes i tørvejr i husets garage, hvorfra du også har direkte adgang til husets kælder. Bag boligen har du en mindre have som primært er udlagt i græs, og er meget nem at holde.


Boligen har i løbet af de senere år fået nyt Decra-tag, er blevet malet og der er kommet nye PVC-vinduer flere steder.

Så mangler du en solid og prisvenlig ejendom? Så er Gråstenvej 29 et god bud!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.