Mosevænget 5, Genner, 6230 Rødekro

Klassisk familievilla med godt naboskab og naturskønne omgivelser

Drømmer I om det gode landsbyliv med hyggelige naboer, et aktivt lokalmiljø og naturen lige ved hånden? Så tag et ekstra kig på denne gedigne familievilla fra 1973, hvor børnefamilien får plads til leg og kvalitetstid både inde og ude, og hvor der er gode pendlermuligheder til Haderslev, Aabenraa og Rødekro.

Med en adresse i Genner bliver I en del af en aktiv landsby, hvor der sker lidt af hvert. Her er daginstitution og skole til 6. klasse foruden idrætshal, lokalråd og quinde-klub. De daglige indkøb kan snildt klares i Løjt Kirkeby små 5 km væk, ligesom der i bil er undertyve minutter til både Aabenraa og Haderslev, hvortil der også er regelmæssige busforbindelser. Den helt store bonus er naturen: I kommer til at bo tæt på kyst og strand, og på naturskønne Kalvø kan I nyde rolige gåture eller tage et smut omkring lystbådehavnen, mens hele området bare kalder på lange vandre- og cykelture.

Selve villaen, der er en klassisk gul er beliggende på et roligt og børnevenligt vænge med flere børnefamilier, mens I næsten bliver naboer til marker og træer. I den store og ugenerte have kan I lade ungerne løbe frit, mens I med to terrasser - den ene overdækket - har gode solchancer til eftermiddagskaffen på alle tider af dagen. Til huset hører også en rummelig garage, et skur og en bred fliseindkørsel.

Bevæger I jer indenfor, så finder I her 130 kvadratmeter velindrettet bolig med en veltænkt planløsning og fordelingsgang, der bindes sammen af pæne gulve og lyse trælofter. Fire gode værelser med skabsplads fylder hjemmets ene ende, og her kan der indrettes børneværelse, hjemmekontor eller gæsteværelse alt efter behov. I den anden ende finder I et pænt og lyst køkken fra 2005 med alt i hårde hvidevarer samt en rummelig stue med brede vinduespartier og terrassedør. Dertil får I et flisebadeværelse med karbad og separat brus samt et bryggers med vaskefaciliteter og plads til gummistøvler og flyverdragter.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.