Nørbyvej 59, Løjt Kirkeby, 6200 Aabenraa

SPÆNDENDE EJENDOM I SKØNNE OMGIVELSER

Drømmer du om at bo i skønne omgivelser med plads til hobby og udsigt over marker? Så har vi det rette for dig! På Nørbyvej 59 lige ude for byskiltet ved Løjt Kirkeby, udbydes denne gode ejendom til salg. Her får man en skøn bolig på 152 kvadratmeter og derudover en god masse af udbygninger, som kan benyttes alt efter ønske og behov.

Boligen er en hvidpudset ejendom med et solidt eternittag og vinduer af PVC. I stueetagen er boligen indrettet med et fint og velholdt køkken, hvor der i åbent forlængelse er spiseplads. Derudover en dejlig stor vinkelstue, en ekstra spisestue når gæster kommer på besøg, et kontor med adgang til 1.salen, gæstetoilet, en entré og sidst men ikke mindst et godt bryggers med vask, vaskemaskine og tørretumbler. Går vi op på 1. salen er der en stor fordelingsgang hvor der er plads til at børnene kan udfolde sig, 2 fine børneværelser samt et stort soveværelse. Derudover et badeværelse med karbad.
Ejendommen byder derudover som skrevet på nogle gode udbygninger på hele 553 kvadratmeter, som har utrolig mange anvendelsesmuligheder. Har du fx heste som hobby er der rigeligt med plads til opstaldning eller plads til at rode med biler - blot for at nævne nogle få muligheder!

Værd at nævne er at ejendommen bla. er opvarmet med solceller, jordvarmeanlæg og solpaneler, som alt bidrager til lave forbrugsudgifter! Grunden er på hele 5912 kvm som ligger i meget fredfyldte omgivelser med god luft til naboerne. Derudover en stor indkørsel udlagt i grus, et mindre stykke jord samt en skøn have udlagt i græs mod syd hvor solen står på det meste af dagen.

Løjt Kirkeby er en skøn landsby med gode faciliteter for borgerne. Her er flere indkøbsmuligheder, institutioner, god folkeskole fra 0-9 klasse og meget mere. Alt dette er i cykelafstand fra ejendommen - her kommer man virkelig til at bo godt. Kunne dette være dit nye hjem? Så book en fremvisning, vi er klar!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.