Tøndervej 79, 6200 Aabenraa

SKØN BOLIG CENTRALT I AABENRAA PÅ 171 ETAGEKVADRATMETER

Med fin beliggenhed i den sydlige del af Aabenraa, har vi fået denne gode ejendom på Tøndervej 79 til salg. Denne del af byen kan inden for kort afstand, tilbyde det der får dagligdagen til at glide let for de fleste familier. Her er man i gåafstand til både skole, institutioner, idrætsanlæg, indkøb og meget mere. Løbeturene og de gode spadserture kan gøres i Hjelm skov, som du har adgang til på ganske få minutter.

Ejendommen er en pudset ejendom med mørktglaseret tegltag fra 2005. Stueetagen er indrettet med en entré, et fint og velfungerende køkken med spiseplads. Derudover finder vi 2 fine stuer, så man både kan have spisestue samt tv-stue. Fra den ene stue er der direkte udgang til terrassen og baghaven. Sidst men ikke mindst, finder vi i stueplan også husets badeværelse med bruseniche. Går man op på 1.salen finder man 2 gode soveværelser, hvor der er oplagt mulighed for at etablere walk-in closet i tilknytning hertil. Fra værelset har du ligeledes adgang til en skøn sydvendt balkon, hvor man kan nyde en kop kaffe. Derudover er der også et rum som er klargjort til at etablere et nyt badeværelse af køber. På 1.salen er der endvidere en stige op til et fint disponibelt rum med loft til kip med skønt lysindfald fra 4 veluxvinduer. Et rigtig hyggeligt opholdssted for børn og voksne. I kælderen er der hele 5 gode disponible rum fordelt på 65 kvm, med mange anvendelsesmuligheder. Køber har her ligeledes her mulighed for at etablere endnu et badeværelse.

Mod syd er der en skøn sydvendt have hvor solen står på det meste af dagen. Haven er primært udlagt i græs og her er også et drivhus, hvor afgrøder kan dyrkes. Derudover en flisebelagt terrasse som indbyder til hyggelige sommerstunder med grill og hygge. Bilen kan køres i tørvejr i carporten, hvor der i forlængelse er plads til opbevaring af plæneklipper og haveredskaber.
En spændende ejendom med fin beliggenhed i Aabenraa. Her har køber mulighed for at sætte sit eget præg, så de får lige hvad de ønsker. Bestil din fremvisning og se på mulighederne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.