Vestervang 2, 6230 Rødekro

SÆT DIT EGET PRÆG PÅ DENNE VILLA I RØDEKRO

Rødekro er en by, hvor din dagligdag kommer til at glide let. Her er flere supermarkeder, bibliotek, skole, institutioner, togstation og svømmehal, blot for at nævne en procentdel af hvad byen alt har at byde på. I et godt område af Rødekro udbydes Vestervang 2 nu til salg. Denne charmerende ejendom ligger i et dejligt roligt parcelhuskvarter på en 872 kvadratmeter stor hjørnegrund. Boligen er en fin gulstensejendom fra 1963, med et solidt eternittag og vinduer af træ.

Planløsningen byder på 124 kvm med bla. 3 gode værelser. Spisekøkkenet er velfungerende og emmer af charme. Her er der mulighed for at åbne op ind til stuen, hvis køber ønsker køkken-alrum. Husets samlingspunkt er den store vinkelstue, hvor der er plads til både tv-krog og spisebord. Stuen er lys og venlig kvag de store vinduer mod syd. Fra stuen er der ligeledes adgang til en 20 kvm stor havestue, hvor især foråret og efteråret kan nydes i fulde drag. Badeværelset er i hvide klinker med badekarindsats, som også fungerer som brusebad. Sidst men ikke mindst må vi ej glemme de praktiske rum, som får dagligdagen til at glide let. Boligen rummer nemlig et godt bryggers og et viktualierum med god plads til opbevaring.

Udenomsarealerne byder bla. på sydvendt have udlagt i græs, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Her er der plads til leg og boldspil for de mindste. I vinklen af huset finder vi en fin anlagt terrasse, hvor privatlivet og gode familiestunder med alt fra grill til brætspil kan nydes. Har du grønne fingre, er der mulighed for køkkenhave på den nordlige side af boligen. Derudover er en fin garage, hvor der er plads til haveredskaber og meget andet. En villa til en overkommelig pris, hvor du kan sætte dit helt eget præg og få det ligesom du ønsker det. Har du hænderne godt skruet på eller bare drømmene på plads til dit kommende hjem, så er Vestervang 2 det helt rette for dig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.