Funkevej 10, 6230 Rødekro

Indflytningsklar villa i Rødekros centrum

Drømmer du om en fin lille villa i Rødekros centrum, med en skøn have som er nem at holde? Så skal du stille skarpt på Funkevej 10. Fra ejendommen er der kort til indkøb, bager, banken eller til togstationen - så her kommer dagligdagen til at glide let!

Villaen fra 1967 er en pæn og velholdt ejendom, hvor man ikke skal tænke på de tunge poster de næste mange år frem. Boligen fik nyt tag i 2010, og i 2003 kom der nye PVC-vinduer hele vejen rundt. I samme ombæring blev ejendommens skønne udestue etableret. Træder vi ind i boligen kommer vi til husets fine HTH-bryggers fra 2015 med vask, hvor der både er plads til vaskemaskine, tumbler og fryser. Fra bryggerset er der adgang til et fint børneværelse. I samme afdeling af boligen er det nyere køkken fra HTH med spiseplads. Videre færden sker via fordelingsgangen, hvor der er endnu et fint børneværelse. Stuen er stor og lyst indrettet med plads til sofaområde samt spisebord. I åben forlængelse finder vi den nyere udestue, som bidrager med et godt lysindfald. Fra udestuen er der adgang til ejendommens store terrasse, som indbyder til mange gode stunder.

Ejendommen har en fin flisebelagt indkørsel, hvor du kan køre bilen i tørvejr i den lukkede garage. Bag garagen har du fin græsplæne med bålsted, hvor der er plads til leg og boldspil for børnene. Mod nordvest har du en fin integreret samt overdækket terrasse, så man kan sidde udenfor i alt slags vejr.

Alt i alt en rigtig fin villa, som er lige til at flytte ind i! Har det vækket din interesse, så bestil din fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.