Kastanievej 11, 6520 Toftlund

GEDIGEN ETPLANSVILLA MED VELANLAGT HAVE OG GOD BELIGGENHED

Findes der noget bedre end et velstøbt hjem, der er lige til at overtage? Foruden det gedigne hus finder I alt, hvad hjertet begærer inden for en radius af 850 meter, og det er kun sælgerne, der har boet her siden husets byggeår, hvilket vidner om, at der er rart at være.

Villaen er fra 1974, og det er tydeligt at se, at huset har fået en del kærlighed gennem tiden - senest i '05 med nye lavenergivinduer og udvendige døre, indbygget spotbelysning i alle rum og tagrender fra '17. Boligens 185 kvm fordeler sig alle sammen over ét plan, og planløsningen kalder på børnefamilien, da der er et soveværelse med tilstødende badeværelse samt tre værelser, hvor børnene kan deles om hjemmets andet badeværelse. Her er flotte gibslofter i størstedelen af huset. Badeværelserne blev renoveret i '93 og '07 med gulvvarme og vandskurede vægge - det ene badeværelse blev desuden forkælet med elementer fra unoform og en teaktræsbordplade. Dertil er der et bryggers med vaskefaciliteter, et gedigent kvalitetskøkken i egetræ med messinggreb samt et alrum og stuemiljø, der forbindes af samme gennemgående trægulv og en dobbeltdør. Slutteligt ligger opholdsstuen, der sætter rammen om gode stunder.

Fra opholdsstuen er der udgang til den overdækkede terrasse, som blot er en smagsprøve på den 909 kvm store matrikel. Herfra kan I bevæge jer videre ud til den åbne terrasse, og fange det sidste af solen på terrassen, der placerer sig i et hjørne af grunden. Tilstødende til carporten fås et 25 kvm kombineret værksted/redskabsrum.

Som nævnt finder I alt inden for 850 meters radius; hvad end I skal ned at handle i Coop365, SuperBrugsen eller have lokale delikatesser med hjem fra slagteren eller bageren. Desuden kan børnene hurtigt komme til Børnegården Toftlund, Toftlund Distriktsskole eller byens friskole "Stuk", og der er ti min. gang til Toftlundhallerne. I kan køre til Haderslev på 30 min., Kolding på 45 min. og Flensborg på under en time.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.