Markvænget 79, 6520 Toftlund

Familievenlig villa med stor have og terrasse

I hjertet af Sønderjylland i byen Toftlund ligger Markvænget 79 og venter på sine nye ejere. I vil flytte ind i et særdeles børnevenligt hjem med en stor have og to terrasser i et hyggeligt boligkvarter i en charmerende by med et godt fællesskab og kulturliv.

I kan komme rundt i byen på cykel på ti minutter, hvor I har dagligvarebutikker, daginstitutioner, skoler, idrætshal, biograf og meget mere inden for en radius på 1,5 kilometer. I byen er der både gode private- og offentlige skoler og muligheder for børnepasning. Her er mulighed for at nyde en gåtur i skoven, og derudover kan I på ganske få minutter nå motorvejsnettet, som giver adgang til større byer.

Her får i en rødstensvilla fra 1997 på en 1055 kvadratmeter stor grund, hvor en dejlig have medfølger, her er både drivhus og sydvestvendt terrasse hvor de varme sommerdage kan nydes - og når regnen kommer, kan I sætte jer ind under den overdækkede del. I kan parkere bilen i den dobbelte carport, og have- og hobbyudstyr kan I opbevare i det dertilhørende skur. Denne villa er moderne energioptimeret med energimærke B og er særdeles funktionel med Genvex anlæg fra 2015 og luftvarmepumpe fra sidste år, så I er sikret et varmt og godt ventileret indeklima. Seneste årsforbrug til varmepumpen som klare husets opvarmning er på beskedne 4600 kw.

Indendøre byder på 143 velindrettede kvadratmeter og et lyst, farverigt interiør. Planløsningen adskiller børne- og forældreafdeling med et separat soveværelse og brusebadeværelse mod nord. De store vinduespartier lukker meget lys ind i stuens rum, og i forlængelse af stuen ligger et køkken-alrum med plads til spisehjørne. Herfra får I adgang til resten af hjemmet, som byder på et bryggers og den sydlige soveafdeling fordelt på to regulære værelser samt endnu et brusebadeværelse.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Markvænget 79!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.