Smedegade 7, 6535 Branderup J

Oplev charmen i denne autentiske retrovilla beliggende i et fantastisk lokalmiljø

Hvis I drømmer om hus og have omgivet af landsbystemning og naturidyl, så er det muligvis nu, at virkeligheden overgår fantasien. Det, I nu skal se, er en skøn villa med masser af potentiale.

I bliver en del af et hyggeligt nærmiljø, hvor der er et godt sammenhold mellem borgerne. Få meter fra hoveddøren ligger byens aktivcenter med forskellige sportsfaciliteter og en nyligt etableret legeplads. Børnene kan trygt finde vejen til den lokale skole ad ugenerede gangstier, og området byder ligeledes på flere shelterpladser med udsigt til sø og billedskøn natur.
Boligen er fra 1973, og dét skinner igennem i flere af husets rum. Blandt andet i de to badeværelser, som prydes af farverige fliser, der med ét sender jer tilbage i tiden. En gave uden lige til dem, der forstår at tappe ind i husets stil, for med få justeringer, kan begge rum blive opdateret og fremstå topmoderne. Det gør sig generelt gældende for det meste af boligen, som alt i alt er velholdt, og drømmer I om køkken-alrum eller andre tiltag, er der rig mulighed for at sætte jeres personlige præg på stedet.

Hæng overtøjet i entreen, hvorfra husets 160 kvadratmeter folder sig ud. Her venter jer en planløsning, der, foruden køkken, stue, badeværelse, gæstetoilet og bryggers, tilbyder hele fire værelser. Her er der altså god plads til småfolk, til hjemmekontoret og kreative sysler. Åbner I til haven fra stuen, træder I ud på den overdækkede terrasse, hvor I i læ for sol og regn kan nyde aftensmaden eller eftermiddagskaffen. Har I grønne fingre, vil I elske haven; her er der tænkt over æstetikken, og både for- og baghave er velholdt og pyntet med en god blanding af græsplæne, buske, træer og bede. Ej at forglemme husets flagstang, hvor Dannebrog vajer i vinden på mærkedage. I baghaven finder I også en lille havedam, hvor guldfisk og koikarper følger med i købet.

Et dejligt sted for børn at vokse op og for voksne at blive gamle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.