Nørremark 20, 6230 Rødekro

Velholdt og funktionel villa i første parket til brede markarealer

For enden af et lukket vænge udbydes denne veldisponerede 70'er-villa, hvis veltænkte planløsning henvender sig til en bred vifte af købere.

Med en adresse på Nørremark bosætter I jer med markrige arealer og et skønt grønt område med træer og blomster mod nord og bylivet i Rødekro mod syd - det er altså den perfekte beliggenhed til jer, der ønsker nem adgang til gåture i naturen, samtidig med at have alle de daglige nødvendigheder inden for overskuelig rækkevidde af hoveddøren. Rødekro byder hertil på både skole, institution samt en række indkøbsmuligheder og togstationen.

Så snart I står ved enden af vejen, vil den 1.040 kvm store grund åbenbare sig for jeres øjne: Her ses villaen fra 1974, som står med en tidstypisk facade med vinduer fra 2008 samt en tilhørende carport, hvorfra I kan tilgå boligen tørskoede fra bilen. I forlængelse af huset kommer desuden en skøn parklignende have med bede, høje træer, grønt græs og en overdækket terrasse, hvor fritiden og samværet virkelig kan nydes.

Boligen rummer 114 kvm, hvoraf størstedelen er inddraget til den rummelige stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det skaber et skønt leverum i hjemmets midte, hvor familiens medlemmer kan samles til både madlavningen i det velholdte køkken, måltidet ved spisebordet i alrummet og den efterfølgende afslapning i sofaen foran tv'et i stuen. I forlængelse heraf kommer to regulære værelser i hver sin ende af stuen samt et bryggers og et badeværelse, som begge fremstår i fin stand med gedigent interiør og de nødvendige hårde hvidevarer, således at der er taget hånd om den praktiske hverdag. Boligen opvarmes desuden via fjernvarme installeret i 2008, og enkelte af rummene har Futura-radiatorer. Det er alt i alt en fin villa, som er lige til at gå til, samtidig med at I også har rig mulighed for at foretage moderniseringer og opdateringer i takt med, at jeres behov og ønsker ændrer sig.

Giv et ring - vi er klar til at fremvise boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.