Genner Bygade 80, Genner, 6230 Rødekro

Drømmer I om det gode landsbyliv med hyggelige naboer, et aktivt lokalmiljø og naturen lige ved hånden? Så tag et ekstra kig på denne indflytningsklare villa, hvor børnefamilien får plads til leg og kvalitetstid både inde og ude, og hvor der er gode pendlermuligheder til Haderslev, Aabenraa og Rødekro.

Tager vi et kig på villaen, fornemmer man hurtigt at det er en utrolig vel og vedligeholdt ejendom. Dette afspejler sig også i de pæne rapporter, der er udarbejdet for ejendommen. Eternittaget er fra 2013, vinduerne er skiftet til energiruder, facaden er blevet renoveret, delvist nyere gipslofte indvendigt, ny terrasse blot for at nævne nogle af de ting sælger har fået renoveret. De tunge og dyre poster, skal man ikke tænke på som køber af Genner Bygade 80. Planløsningen byder på en dejlig stor stue, hvor der både er plads til stort spisebord når gæster kommer på besøg, og ikke mindst tv-krog hvor gode film og serier kan ses. Køkkenet er lyst og indbydende, og ligger i forlængelse af stuen. Huset rummer i dag 2 gode værelser, hvor der er mulighed for at reetablere det 3. værelse inde i stuen, hvis behovet er derefter. Husets badeværelse følger den røde tråd, i form af at være lyst og indbydende med indbygget badekar. Derudover er der gæstetoilet og bryggers, hvor du har vaskefaciliteter. En bolig der er udnyttet til sit fulde!

Grunden er på hele 1117 kvm, så her er rigeligt med plads til leg og boldspil for de mindste. Haven er sydvendt, så man har sol det meste af dagen og her finder man også den nyere terrasse. Udearealerne indbyder til gode stunder! Sidst men ikke mindst slipper du for at skrabe frost af bilruden om vinteren, da du kan køre bilen i læ i garagen. I garagen er der plads til lidt mindre hobbyværksted.

Med en adresse i Genner bliver I en del af en aktiv landsby, hvor der sker lidt af hvert. Her er daginstitution og skole til 6. klasse foruden idrætshal, lokalråd og quinde-klub. De daglige indkøb kan snildt klares i Løjt Kirkeby små 5 km væk, ligesom der i bil er under tyve minutter til både Aabenraa og Haderslev, hvortil der også er regelmæssige busforbindelser. Den helt store bonus er naturen: I kommer til at bo tæt på kyst og strand, og på naturskønne Kalvø kan I nyde rolige gåture eller tage et smut omkring lystbådehavnen, mens hele området bare kalder på lange vandre- og cykelture.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.