Fladholm 61B, 6200 Aabenraa

Charmerende, velholdt villa et minuts gang fra statsskovene

Området kan det hele - og så lidt til. I kommer til at bo på en rolig, børnevenlig stikvej i gåafstand til alt det, familien har brug for i hverdagen. Børnene når hurtigt Kongehøjskole til fods, ligesom der er kort afstand til daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder - og så ligger midtbyen bare to km. fra matriklen.

Natur kommer I heller ikke til at savne i dagligdagen, da der er nem adgang til en af de nærliggende, store sskove, hvor familien sammen kan snuppe en hyggelig vandretur under trætoppene, eller måske skal løbeskoene snøres eller mountainbike støves af på et af de dertil anlagte spor?

Fjorden er også en del af nærmiljøet med bare ni minutter til Sønderstrand og vandet, hvor det er skønt af vandre året rundt. Desuden er fjorden det perfekte udflugtssted, hvis I fisker, for her kan I bla. fange havørred, makrel, sild og hornfisk.

Villaen er opført i 1979 og fremstår udefra med en rødbrun murstensfacade og store vinduer, der har fået skiftet ruder stort set hele vejen rundt indenfor det seneste halve år. Indkørslen er stor, så I kan nemt parkere den bil, der ikke holder i carporten, på herregårdsstenene, præcis som ungernes cykler, løbehjul og skateboards også hurtigt finder deres plads herude. I den lukkede baghave venter et skønt sydvendt og delvist overdækket terrassemiljø, ligesom der er god plads til leg og boldspil på plænen, der strækker sig på to sider af huset.

Inde døre venter et charmerende, velholdt hjem, der i stueplan er indrettet med et lyst køkkenalrum med god plads til at være fælles om dagens madlavning og til at indrette alrummet med såvel spisebord som et par dejlige, bløde lænestole.

Etagen byder ligeledes på to rummelige værelser med faste skabe samt badeværelse med kar og gulvvarme. Dertil et nydeligt bryggers med plads til opbevaring og vaskefaciliteter.

På førstesal venter en stor men charmerende stue med synlige bjælker og udgang til den sydvendte altan. Herfra kan I spejde ned over træerne og til Farverhus.

Heroppe venter også et pænt badeværelse, der er blevet renoveret indenfor de seneste ti år, samt endnu et dejligt værelse med garderobe. Denne kan nemt integreres i værelset, hvorefter I kan indrette det disp. rum, der ligger i forbindelse med værelset, som walk-in closet.

Velkommen til Fladholm 61B!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.