Over Jerstalvej 238, Rangstrup, 6534 Agerskov

HÅNDVÆRKERTILBUD MED MULIGHEDER

Denne spændende villa fra 1922, beliggende i hjertet af byen Rangstrup, tilbyder en unik chance for at skabe dit drømmehjem på et solidt fundament af historie og charme. Med sine 128 kvadratmeter fordelt på to etager, indbyder ejendommen dig indenfor i en verden af potentiale.

Inde i huset finder du et praktisk bryggers med trappe til første sal. På første sal er der to gode værelser og et disponibelrum. I stueetagen træder du ind i køkkenet som er funktionelt og indrettet med lyse askeskabe fra ca. 2000, hvilket giver rummet et lyst og venligt udtryk. Herefter træder du ind i den sydvendte opholdsstue, som er hjertet i hjemmet med sine gamle fyrretræsgulve. I stueetagen befinder sig også et værelse og et badeværelse med bruseniche. Hvert rum i denne ejendom fortæller sin egen historie og venter nu kun på næste kapitel.

Selvom huset generelt trænger til oprydning og modernisering, afspejles dette allerede i udbudsprisen - hvilket gør det til en attraktiv investering for den visionære køber eller håndværkeren, der søger et projekt hvor personlige præferencer kan komme til udtryk.

Udenfor åbner sig muligheden for at nyde solrige dage på den sydvendte terrasse; det perfekte sted for morgenkaffen eller grillaftener med familien. Her kan du virkelig føle essensen af hjem - omfavnet af ro og privatliv.

Denne villa repræsenterer mere end blot fire vægge; den er en mulighed for at bringe dine boligdrømme til live ved selv at sætte dit præg på hver en krog. Grib chancen for at transformere denne ejendom til dit helt eget mesterværk - du skal blot være indstillet på et omfattende oprydningsarbejde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.