Varnæsvigvej 19, Varnæs, 6200 Aabenraa

MULIGHEDSRIG VILLA I ROLIGE OMGIVELSER

På Varnæsvigvej 19 får du meget for pengene med en indretning, der taler til både parret og den lille børnefamilie, mens beliggenheden sørger for rolige omgivelser, hvor du har nem adgang til hverdagens fornødenheder.

Beliggenheden placerer dig i de sønderjyske egne; nærmere bestemt i Varnæs, hvor du får hjemme i rolige omgivelser. Efter mindre end 10 minutter til fods venter den lokale skole, og derudover får du fordelen af at kunne følge en cykelsti til Bovrup, der byder dig velkommen med indkøb, daginstitution og en efterskole. Du kan ligeledes lokalisere en dagligvareforretning samt pasnings- og idrætstilbud i Felsted efter en kort køretur, og ellers vil et kvarters kørsel bringe dig til Aabenraas hyggelige byliv. Naturen er også i højsædet her ganske tæt på Aabenraa Fjord, da du har omtrent en km til strand og skov.

Til ejendommen fra 1963 hører en stor overdækket terrasse, hvor du kan nyde hyggelige stunder i godt selskab, ligesom du forsynes med en pladsrig have, som du kan pryde med både drivhus og blomsterbede samt legehus og gyngestativ. Når dagen går på hæld, kan du parkere bilen i boligens garage, og derudover er det værd at bemærke, at der er installeret ny varmtvandsbeholder for to år siden, samt at taget blev ordnet i 2009.

Villaen gemmer på mange muligheder, og står dig desuden frit for, om du ønsker at opdatere indretningen efter egen stil og behov eller bibeholde nogle af de originale detaljer. Boligarealet indeholder to gode værelser, hvoraf det ene rummer skabsplads, samt en stue, hvor der er plads til at skabe et spiseområde såvel som en afdeling med blødt møblement. Køkkenet folder sig ud på en fordelagtig størrelse, mens et gangareal og et karbadeværelse runder de indre rammer af. Ydermere får du adgang til en kælder, der består af to disponible rum foruden et fyrrum og to værksteder, hvor du kan fordybe dig i alskens spændende projekter.

Kom endelig ud og oplev det hele til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.