Rolighedsvej 6, 6392 Bolderslev

CHARMERENDE OG VELHOLDT VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

I flytter ind i et stille kvarter, hvor omgivelserne er både naturskønne og charmerende. Gadens navn er ikke taget ud af ingenting, for der kører stort set ingen biler på Rolighedsvej, som ligger rigtig godt placeret i Bolderslev.

Fra matriklen er der gåafstand til byens skole og børnehuset - hvortil turen tager bare otte minutter til fods. Også idrætsfaciliteter nås nemt fra dit kommende hjem, præcis som du hurtigt når Bolderslev Disc Golf bane, der ligger i byens skønne Markeds-skoven. Ydermere er der kort afstand til den lokale rideklub.

Turen til den dagligvarebutikken i Hjortkær tager kun syv minutter i bil, mens der er otte minutter mere til Aabenraa og bare ti minutter til Tinglev.

Selve ejendommen er løbende blevet renoveret og fremstår rigtig pæn og er derfor lige til at flytte ind i. Der er gulvvarme i det meste af stueplan, ligesom der er masser af dagslys i alle rum.

Stueplan byder inde for i entréen, der leder dig videre ind til husets hyggelige spisestue, der ligger opad det lyse køkken. Herude er der plads til at indrette med en lille spisekrog, og så fører yderdøren til baghaven, hvor du kan etablere en østvendt terrasse, så sommerens morgenkaffe kan nydes, mens solen finder sin plads på himlen. Fordi spisestue og køkken ligger side om side, kan der snildt etableres et køkkenalrum, hvis det er blandt boligdrømmene.

I den hyggelige opholdsstue er der plads til de bløde møbler og til hyggestunder med de nærmeste - stuen er eneste sted i stueplan uden gulvvarme.

Du får også et dejligt soveværelse med adgang til mindre badeværelse, mens det største af slagsen, byder på bruseniche, plads til vaskesøjle og nydelige blågrå klinker.

På førstesal venter to gode disp. rum i boligkvalitet. Selv om de to rum ikke er godkendt til beboelse, er de særdeles brugbare og kan rumme alt fra gæsteværelse, kontor eller måske en skøn opholdsstue. Vælges sidste løsning, kan den i stueplan bruges som børneværelse. Førstesal er fuld isoleret og har Troldtekt lofter, nydelige mørkegrå gulvtæpper og pænt med dagslys.

Den bette have er nemt at overskue og lige så nem at holde pæn uden de store anstrengelser. Drømmer du om terrasse og en lille nyttehave med krydderurter, er der bestemt mulighed for at inddrage et hjørne af den hyggelige plæne til det. I forhaven er der desuden plads til bilen i ejendommens carport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.