Bakkevænget 54, 6520 Toftlund

PRÆSENTABEL UDSIGTSVILLA - BYENS BEDSTE BELIGGENHED

Forestil dig en ejendom, hvor hver eneste detalje vidner om kvalitet og gennemtænkt design. Denne imponerende villa beliggende i det rolige villakvarter i Toftlund by tilbyder netop dette - og meget mere. Bygget i 1979 og gennemgribende om- samt tilbygget i 2007, fremstår denne bolig både moderne og indflytningsklar.

Hjemmets hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum med loft til kip, der inviterer familielivet indenfor. Her sikrer ovenlysvinduer et fantastisk lysindfald hele dagen, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære. Det er et rum designet til at samle familie og venner - uanset anledningen.

Villaen råder over en forældreafdeling komplet med eget badeværelse, hvilket giver privatliv og ro væk fra hjemmets øvrige aktiviteter. For dem, der arbejder hjemmefra eller har brug for et sted at fokusere, findes også et veludstyret kontor.

Med tre store børneværelser er der rigelig plads til den voksende familie eller mulighed for at indrette rum efter behov som ekstra arbejdspladser eller hobbyrum. Et stort bryggers samt entre med adgang til endnu et badeværelse sikrer desuden funktionalitet og komfort i dagligdagen.

Udenfor åbner sig en verden af muligheder. En sydvendt terrasse lader dig nyde solens stråler fra morgen til aften, mens den store have inviterer til leg og afslapning under åben himmel. Til de praktisk anlagte findes både dobbelt carport, stort skur samt værksted - perfekt for gør-det-selv-projekter eller opbevaring.

En særlig perle ved denne ejendom er den overdækkede terrasse samt den allerbedste udsigt over åbne marker - her kan man virkelig trække vejret dybt og nyde roen langt væk fra byens travlhed. Beliggenheden i Toftlund by betyder dog ikke, at man går glip af noget; takket være det velfungerende stisystem er der nem adgang til både skole og centrum med diverse indkøbsmuligheder.

Dette hjem repræsenterer en unik chance for at erhverve sig mere end blot fire vægge; det er en livsstil præget af luksus, komfort og naturskønne omgivelser. Med sit flotte sorte engoberede tegltag fra 2007 udstråler villaen elegance allerede ved første øjekast - et sandt drømmehjem klar til at danne rammen om dit næste kapitel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.