Svinget 21, 6270 Tønder

Rækkehus til håndværkeren i Tønder

Opdag muligheden for at sætte dit eget præg på dette charmerende rækkehus, beliggende i en eftertragtet del af Tønder. Med sin blanding af praktiske muligheder og moderne potentiale, byder denne ejendom på en sjælden chance for at skabe et drømmehjem i rolige og hyggelige omgivelser.

Bygget i 1947, står dette hus som et håndværkertilbud klar til at blive forvandlet. Ejendommen rummer en stue med brændeovn, der indbyder til hyggelige aftener. Den tilstødende spisestue har potentiale til at blive omdannet til et ekstra værelse, hvilket giver fleksibiliteten til at udvide boligens anvendelighed efter behov.

Huset byder også på et soveværelse med god plads, et funktionelt køkken samt et badeværelse med bruseniche. Udenfor finder du en overdækket terrasse, hvor morgenerne kan nydes med udsigt over den østvendte have. Til de praktisk anlagte er der desuden et værksted, som åbner op for kreative projekter eller opbevaring.

Beliggenheden kunne ikke være bedre; tæt på byens fornødenheder men stadig i rolige omgivelser. Skole og indkøbsmuligheder er kun en kort gåtur væk, hvilket gør hverdagen lettere og mere bekvem.

Dette rækkehus repræsenterer en fantastisk mulighed for både førstegangskøbere og dem, der søger at nedskalere uden at gå på kompromis med livskvaliteten. Muligheden for selv at sætte sit præg gør denne ejendom ideel for den kreative sjæl eller den handy person, der drømmer om et projekt.

Gå ikke glip af chancen for at eje dette hjem - perfekt placeret i det charmerende Tønder. Uanset om du leder efter et projekt eller blot ønsker dig en bolig med masser af muligheder, så er dette rækkehus svaret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.